Német Ferenc: gyurcsányi szellemiség hatja át a szegedi városházát

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az utóbbi hónapokban ismét visszatért a gyurcsányi szellemiség a szegedi városházára, pedig azt hittük, azt már régen magunk mögött hagytuk – kezdte pénteki sajtótájékoztatóját a Fidesz önkormányzati képviselője.

Német Ferenc emlékeztetett, Gyurcsány Ferenc szegedi embere, a DK-s Binszki József tavaly októberben döntés elé helyezte Botka László polgármestert: vagy megválasztja helyettesévé, vagyis várospolitikai alpolgármesterévé, vagy oda a baloldali koalíció közgyűlési többsége.

Botka László elfogadta a visszautasíthatatlan ajánlatot, Azóta gyurcsányi szellemiség hatja át a városházát, ami megmutatkozik a korábbinál is érzéketlenebb és agresszívabb vezetési stílusban mind a városházán, mind a cégeknél és intézményeknél, ahol a Demokratikus Koalíció egyre inkább igyekszik érvényesíteni befolyását.

fogalmazott.

A képviselő kiemelte, ennek egyik megnyilvánulása, hogy az alpolgármester fia máris állást kapott az IKV-nál.

Német Ferenc szerint Botka László propagandacsapata újraszerkesztheti azokat a kiadványokat, amelyekből korábban kiretusálták Gyurcsány Ferencet.

Az öszödi böszme és emberei vezető helyet követelnek maguknak a szegedi baloldalon. Gyurcsány Ferenc ismét teljesen maga alá gyűri a szegedi baloldalt, ahogyan teszi azt napról napra a magyarországi dollárbaloldallal – húzta alá Német Ferenc.

A képviselő emlékeztetett, Magyarországon egy baloldal van, és annak egyértelműen Gyurcsány Ferenc a vezetője.

Ez a baloldal ugyanaz a baloldal, amely Szegeden működik immár teljes mértékben a gyurcsányi tempóban. Ez a baloldal zárja be a szülők tiltakozása ellenére az óvodákat, alkot hétből hétszer törvénytelen lakásrendeletet, szed be törvénytelenül óvadékot, és közjegyzői díjat a szociális lakásban élőktől, de visszafizetni már nem akarja a jogellenesen elvett pénzt. Ez a baloldal akar utcára tenni egészségügyi dolgozókat és pedagógusokat, nem ismerve el, hogy lakhatásuk biztosítása közérdek a szegediek érdeke. Ez a baloldal emeli egekbe a gyermekétkeztetési díjakat, ez a baloldal terjeszti ki júliustól a parkolási díjzónák határait, hogy az amúgy is egekbe emelt parkolási díjakat újabb ezrektől és ezrektől vasalják be.

sorolta.

Német Ferenc végezetül arra hívta fel a figyelmet, hogy a gyurcsányista baloldal ajánlata a szegediek megsarcolása, a megszorítás politikája.

Szeged és a szegediek ennél biztosan többet érdemelnek!

zárta gondolatait.
Előző sztori

Milliós tételben csempészett be kecskerákokat Röszkénél

Következő sztori

Novák Katalin: egy éve pusztít a háború és még nem látjuk a végét