Megpróbálta megerőszakolni, majd egy vízelvezető árokba dobta a nőt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a román férfivel szemben, aki tavaly év elején verte meg alkalmi ismerősét, majd miután megpróbálta megerőszakolni, egy vízelvezető árokba dobta a nőt – tájékoztatta lapunkat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Saághy Flóra közölte, a vádirat szerint a vádlott és a sértett 2022. január 29. napján dél körül együtt italoztak Hódmezővásárhelyen egy kocsmában, ott ismerkedtek meg. A vádlott felajánlotta a nőnek, hogy folytassák nála, a közeli albérletében. A lakásban a férfi szexuális kapcsolatot kezdeményezett, amelyet a nő elutasított. Ezt követően a férfi több alkalommal ököllel arcon ütötte a sértettet, aki a bántalmazás hatására eszméletét vesztette.

A vádlott ezt kihasználva megpróbálta megerőszakolni sértettet, majd a félig meztelen nőt a téli hidegben az ingatlanhoz közeli forgalmas út melletti vízelvezető árokba dobta. Az életveszélyes állapotban levő sértettre egy arra közlekedő autós lett figyelmes, és az általa értesített mentők a nőt sürgősségi kezelésre kórházba szállították.

Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és szexuális erőszak bűntettének kísérletével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban levő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Előző sztori

Közel háromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Következő sztori

Óvodabezárások: a tápéi szülők tiltakoznak az önkormányzat terve ellen