Sport

Könnyes visszatérés két éves kihagyás után

Könnyes visszatérés két éves kihagyás után

2023. február 4., szombat
Könnyes visszatérés két éves kihagyás után

Magabiztos45–28-as győzelemmel folytatata a bajnokságot az OTP Bank-Pick Szeged az NB I-ben a Cegléd vendégeként, Abonyban. A meccsre készülő keretben közel két év után ott szerepelt Luka Stepancic neve. A horvát kézilabdázó 727 nap után tért vissza a pályára sérülése és az azt követő rehabilitációja után.

– Nagyon nehéz elmondani azt érzést, ami bennem volt ezen a meccsen. Egyetlen gondolat járt a fejemben, hogy beállhassak, két év után újra pályára léphessek, élvezzem a játékot. Én vagyok az egyetlen, aki tudja, hogy min mentem keresztül, és ezt az érzést nem igazán lehet elmagyarázni. Az első gólomnál, és utána egész meccsen, amikor pályán lehettem igyekeztem félretenni az érzéseket, csak a játékra, a támadásra, a védekezésre figyeltem.

A lefújás után azonban minden érzelem kiszakadt belőlem, eltört a mécses, elsírtam magam, és a társakhoz szóltam

 fogalmazott a klub honlapján Stepancic.

Mindenkinek megköszönte, hogy ebben a nehéz két esztendőben segítette és támogatta őt. Kiemelte, hogy már csak előre tekint, nagyon várja, hogy pályára léphessen a Pick Arénában. Erre február 16-án 18 óra 45 perctől, a THW Kiel ellen lehet esélye. Az lesz az egyetlen hazai találkozóját a Szegednek februárban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.