Politika

Hollik István: A teljes baloldal részesült a "guruló dollárokból"

Hollik István: A teljes baloldal részesült a "guruló dollárokból"

2023. február 11., szombat
Hollik István: A teljes baloldal részesült a "guruló dollárokból"

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint mára nyilvánvaló, hogy a teljes baloldal - Márki-Zay Pétertől Gyurcsány Ferencig - részesült a "guruló dollárokból" és ezeket a kampányra költötték a törvényeket megkerülve.

Hollik István az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta, hogy újabb és újabb fejezetek látnak napvilágot a

"dollárbaloldal külföldi befolyásolási botránya körül, és ezzel újabb és újabb hazugságaik lepleződnek le".

A politikus szólt arról is, hogy a Nemzeti Információs Központ által közzétett második részjelentés szerint Sápi Mónika, a baloldal vásárosnaményi közös jelöltje, a Demokratikus Koalíció (DK) előválasztási jelöltjének cégébe is "gurultak azok a bizonyos dollárok". Hollik István szerint nyolcmillió forint jutott az említett politikus cégébe.

"Ráadásul a dollárbaloldal jelöltjének cége az amerikai forrásokból érkező milliókat kampányrendezvények szervezésére kapta és költötte is el"

- fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hozzátette, hogy mivel Sápi Mónika a DK előválasztási jelöltje volt, így Gyurcsány Ferencnek és Dobrev Klárának - állításukkal ellentétben - tudniuk kellett a "beguruló dollárokról".

"Ezzel újabb baloldali hazugság lepleződött le, viszont azt még mindig nem tudjuk biztosan, hogy a dollárok valóban Soros Györgytől érkeztek-e, ahogy arról a hírek szólnak"

- mondta Hollik István.

Hangsúlyozta, hogy itt az ideje, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára "színt valljanak" és ne fussanak el a felelősség elől és mondják el végre, hogy kitől kapta a "dollárbaloldal" a négymilliárd forintot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.