Hollik István: A teljes baloldal részesült a “guruló dollárokból”

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint mára nyilvánvaló, hogy a teljes baloldal – Márki-Zay Pétertől Gyurcsány Ferencig – részesült a “guruló dollárokból” és ezeket a kampányra költötték a törvényeket megkerülve.

Hollik István az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta, hogy újabb és újabb fejezetek látnak napvilágot a

“dollárbaloldal külföldi befolyásolási botránya körül, és ezzel újabb és újabb hazugságaik lepleződnek le”.

A politikus szólt arról is, hogy a Nemzeti Információs Központ által közzétett második részjelentés szerint Sápi Mónika, a baloldal vásárosnaményi közös jelöltje, a Demokratikus Koalíció (DK) előválasztási jelöltjének cégébe is “gurultak azok a bizonyos dollárok”. Hollik István szerint nyolcmillió forint jutott az említett politikus cégébe.

“Ráadásul a dollárbaloldal jelöltjének cége az amerikai forrásokból érkező milliókat kampányrendezvények szervezésére kapta és költötte is el”

– fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hozzátette, hogy mivel Sápi Mónika a DK előválasztási jelöltje volt, így Gyurcsány Ferencnek és Dobrev Klárának – állításukkal ellentétben – tudniuk kellett a “beguruló dollárokról”.

“Ezzel újabb baloldali hazugság lepleződött le, viszont azt még mindig nem tudjuk biztosan, hogy a dollárok valóban Soros Györgytől érkeztek-e, ahogy arról a hírek szólnak”

– mondta Hollik István.

Hangsúlyozta, hogy itt az ideje, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára “színt valljanak” és ne fussanak el a felelősség elől és mondják el végre, hogy kitől kapta a “dollárbaloldal” a négymilliárd forintot.

Előző sztori

Következő sztori

CSODA: újabb kisbabát mentettek a romok alól a magyarok