Hatalmas az érdeklődés a januártól elérhető új családi támogatások iránt

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hetente több ezren érdeklődnek a családoknak járó különféle támogatásokról, közöttük is kiemelten a januártól elérhető 30 év alatti anyák szja-mentességéről, mindezt elsősorban a csalad.hu oldalon kínált szolgáltatások igénybevételével. A Családbarát Magyarország Központ Ügyfélpontja naprakész és részletes információkkal segíti a családi támogatások megismerését és igénybevételét: az érintettek egyebek mellett családtámogatási kalkulátorral, online személyes konzultációval és e-mailes megkeresés útján tájékozódhatnak. A kormány célja, hogy minden helyzetben megvédje a családok támogatásait, és elősegítse, hogy minél többen élhessenek a világon szinte egyedülálló, többrétű családtámogatási rendszer kedvezményeivel – tudatta vasárnapi közleményében a Kulturális és Innovációs Minisztérium.

A közleményben hangsúlyozzák, hogy  

a kormány a háború és a szankciók okozta nehéz helyzet ellenére 2023. január 1-jétől tovább bővítette a családtámogatásokat.

Előző sztori

Megbillent a Balaton vize a szombati viharban

Következő sztori

Idén 88 milliárd forintból gazdálkodhat Szeged