Politika

Évértékelőjében politikai ellenfeleit fenyegette Gyurcsány Ferenc

Évértékelőjében politikai ellenfeleit fenyegette Gyurcsány Ferenc

2023. február 5., vasárnap
Évértékelőjében politikai ellenfeleit fenyegette Gyurcsány Ferenc

A kormánnyal szembeni teljes ellenállásra szólította fel híveit, de ezt ajánlotta a többi baloldali pártnak is Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédében.

- Amikor azt mondom, hogy teljes szembeállás, akkor azt mondom, hogy minden lehetséges törvényes eszközzel fel kell lépnünk annak érdekében, hogy gyengítsük ezt a kormány. Ez a kormány a haza ellenfele, törvénytelen, erkölcstelen, becstelen, ez a kormány bűnözőkormány

 - mondta a DK megerősített elnöke. Sőt, ennél is tovább ment amikor úgy fogalmazott, hogy „személy szerint rá kell mutatni azokra az emberekre, akik a rendszernek építő gazdái, mert nem lehet elbújni a felelősség elől" - írja a Magyar Nemzet.

- Ki kell mondani a nevüket, és hogy szégyent hoztok a hazára. Nekünk azt kell mondani, hogy ezt a rendszert szolgálni, a Fideszt aktívan támogatni, az több mint bűn, az szégyen. Szégyelljétek magatokat - jelentette ki Gyurcsány Ferenc. 

A DK elnöke arról is beszélt: helyes döntés volt az árnyékkormány felállítása, és az is, hogy azt Dobrev Klára vezeti. - Az árnyékkormány a holnap Magyarországának a reménye, mert mindenkinek jár tisztességes bér, nyugdíj, és rá vigyázó orvos, nővér - fogalmazott. 

Gyurcsány bejelentette: a DK felkérte az árnyékkormány, hogy őszre dolgozza ki és mutassa be a holnap Magyarországának programját. Erre azért van szükség Gyurcsány szerint, hogy elmondják az embereknek, „a DK-val tiéd lesz a haza, érted lesz a haza”.

A teljes cikket itt olvashatja el

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.