PROMO

Az innovatív franciaágyak

Az innovatív franciaágyak

2023. február 8., szerda
Az innovatív franciaágyak

Úgy tartják, hogy életünk egyharmadát franciaágyban töltjük – és néhányan lényegesen többet, ha figyelembe vesszük azokat a kellemesen „semmittevős” vasárnap reggeleket. Emiatt nagyon fontos, hogy vásárláskor megfelelő szempontok szerint mérlegeljünk. Hogy melyik stílust választjuk, az ízlés dolga. Vannak, akik egy megbízható díványra esküsznek, míg mások a hagyományos, fából készült ágykeret megjelenését részesítik előnyben. A legfontosabb azonban a méret. Mindezek mellett az új trend, hogy az ágy mellé LED-es világítást is kialakíthatunk. (x)

A sokoldalú franciaágy

A standard dupla méretein belül is vannak eltérések a magasságban (gondoljunk csak a matrac mélységére), és némelyikhez kidolgozott fej és lábléc tartozik, amelyek jelentős plusz centimétert jelentenek a hálószobánk területéhez képest.

A legtöbb franciaágy rugós lécekkel rendelkezik, amelyek rugalmas fából készültek, és úgy vannak kialakítva, hogy támogassák a matracot, és reagáljanak testsúlyunkra, amikor mozgunk az ágyban. Mások rögzített lécekkel rendelkeznek, amelyek az ágyat extra masszívnak érzik, de nem nyújtanak olyan fontos rugalmasságot. Amikor a tökéletes ágyat keresi a hálószobába, előfordulhat hogy valami egyszerűt választ, vagy egy LED-es franciaágykerettel és tárolóval emeli a helyiség sokoldalúságát.

A hazai internetes boltokban közel 180 ezer forintért beszerezhető Corium Valencia franciaágy 140 x 200 cm műbőr kárpitozott ágykerettel és LED világítással igen designos.
Az elegáns franciaágy kifogástalan minőségű műbőr kárpitjával és lekerekített formáival ideális választás hálószobájába, vagy vendégszobába, főleg, ha valami trendit szeretne. A PU műbőr és matt anyagú termék fejtámlájába a beépített LED-es világítás 6 különböző színnel kellemes hangulatot teremt otthonában. Az ágy külső mérete: 221 x 149 cm, a matrac helyének pedig 200 x 140 cm, míg a fejtámla 83 cm magas. A praktikus és stílusos LED-világítás távirányítóval változtatható.

Franciaágyak LED világítással: előnyök és érvek

A hagyományos LED-es világítás stílusossá teheti hálószobáját. Ezek a lámpák nem csak jól néznek ki, de praktikusak is, mivel extra fényt biztosítanak a hálószobában, amikor szükség van rá. Ez az ágy távirányítóval rendelkezik a fények beállításához és a helyiségnek megfelelő fényerő biztosításához.

A LED-es és tárolóval felszerelt franciaágykeret vásárlásának másik előnye, hogy nagyon könnyű karbantartani. Néhány ágy rendszeres tisztítást és polírozást igényel, de ezek nem. Az ágyakhoz a szövetek és anyagok erősek és tartósak, így nagyon könnyű ápolni őket.

Időtlennek és elegánsnak tűnnek
Ezek az ágyak stílusosak és időtlenek a letisztult kialakításának köszönhetően. Az ágykeretek modern éllel rendelkeznek, így tökéletes választás minden hálószobába. Könnyedén felszerelhetők különböző stílusú ágyneműkkel és függönyökkel, hogy egyedi megjelenést kölcsönözzenek stílusának.

Hozzáadott kényelem
A franciaágyak beépített tárolórekeszekkel rendelkeznek, amelyek nagyszerűek a ruhák, ágyneműk és egyéb olyan tárgyak tárolására, amelyekre szükség lehet a hálószobában.
Ezzel szükségtelenné válik a hatalmas komód és ládák használata, amelyek sok helyet foglalhatnak el.

Tágasabb hálószoba
A franciaágykeretbe való befektetés lehetővé teszi, hogy több helyet szabadítson fel a szobájában. Ezzel az ágytípussal nincs szükség külön fejtámlára és lábtámlára, amely értékes alapterületet vehet el a kisebb hálószobában.

Tartósság
Egy másik nagy előnye ennek az ágytípusnak, hogy kiváló minőségű anyagokból készült, és úgy tervezték, hogy kiállja az idő próbáját.

Kényelem
A LED-es franciaágykeret hihetetlenül kényelmes. Ebben az ágyban használt matrac optimális kényelmet és támogatást nyújt a jó éjszakai alváshoz. Állítható alappal is szállítható, hogy megtalálja a tökéletes pozíciót a pihentető éjszakákhoz. A részleteket mindig nézze meg vásárlás előtt.

A fentiek alapján elmondható, hogy rengeteg előnnyel jár, ha hálószobába LED-es franciaágyat és tárolóhelyet választ. Nemcsak stílusos és időtlen, hanem praktikus, tartós, komfortos és még nagyobb kényelmet biztosít a jól megválasztott franciaágy.

Támogatott tartalom!
Képforrás:pixabay.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.