Sport

Az egyik jelölt már biztosan nem lesz a Pick Szeged vezetőedzője nyártól

Az egyik jelölt már biztosan nem lesz a Pick Szeged vezetőedzője nyártól

2023. február 2., csütörtök
Az egyik jelölt már biztosan nem lesz a Pick Szeged vezetőedzője nyártól

Raul González biztosan nem lesz a Pick Szeged vezetőedzője a következő szezonban. A spanyol szakember 2025 nyaráig meghosszabbította szerződését a PSG csapatával, ahol 2018 nyara óta dolgozik - jelentették be a klub hivatalos oldalán. A francia csapat célja továbbra is Bajnokok Ligája megnyerése, a korábbi hírekkel ellentétben ezt továbbra is az 53 éves trénerrel szeretnék elérni.

Korábban olyan információk kaptak szárnyra, hogy a párizsi kispadon váltás történhet és az így szabaddá váló Raul González válthatja a szezon végén távozó Juan Carlos Pastort. Jelenleg nem tudni, hogy ki lesz „a befutó” Szegeden, a lehetőségek szűkülnek. Az utóbbi hetekben Talant Dujsebajev tűnt a legesélyesebbnek, azonban a pénzügyi válságba kerülő Kielce trénere a hírek szerint egyelőre kivár, mert esély van arra, hogy támogatót találjon a lengyel klub.

Az idő fogy, ahogy a lehetséges trénerek száma is csökken, ráadásul a szegediek jövő évi játékoskerete sem teljes és aligha lesz az, ameddig nem tudni, ki irányítja a csapat felkészülését júliustól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.