Az egyik jelölt már biztosan nem lesz a Pick Szeged vezetőedzője nyártól

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Raul González biztosan nem lesz a Pick Szeged vezetőedzője a következő szezonban. A spanyol szakember 2025 nyaráig meghosszabbította szerződését a PSG csapatával, ahol 2018 nyara óta dolgozik – jelentették be a klub hivatalos oldalán. A francia csapat célja továbbra is Bajnokok Ligája megnyerése, a korábbi hírekkel ellentétben ezt továbbra is az 53 éves trénerrel szeretnék elérni.

Korábban olyan információk kaptak szárnyra, hogy a párizsi kispadon váltás történhet és az így szabaddá váló Raul González válthatja a szezon végén távozó Juan Carlos Pastort. Jelenleg nem tudni, hogy ki lesz „a befutó” Szegeden, a lehetőségek szűkülnek. Az utóbbi hetekben Talant Dujsebajev tűnt a legesélyesebbnek, azonban a pénzügyi válságba kerülő Kielce trénere a hírek szerint egyelőre kivár, mert esély van arra, hogy támogatót találjon a lengyel klub.

Az idő fogy, ahogy a lehetséges trénerek száma is csökken, ráadásul a szegediek jövő évi játékoskerete sem teljes és aligha lesz az, ameddig nem tudni, ki irányítja a csapat felkészülését júliustól.

Előző sztori

A sűrűbb tram-train-hez a buszok is alkalmazkodnak

Következő sztori

Ismét erősödött a forint