Politika

"Az amerikai adódollárokat Soros által támogatott szervezetek kapják"

"Az amerikai adódollárokat Soros által támogatott szervezetek kapják"

2023. február 13., hétfő
"Az amerikai adódollárokat Soros által támogatott szervezetek kapják"

Mint ismert, Magyarországra érkezett a USAID vezére, hogy segítse a „független média” munkáját és „megvédje” az emberi jogokat. Erről Samantha Power egy kisvideóban is beszámolt Twitteren – idézi fel a Mandiner. 

Power nyilatkozatára reagált William Wolfe, a Trump-kormány egykori helyettes államtitkára, aki a Twitter-oldalán ezt írta:

Az amerikai adódollárokat Soros által támogatott szervezetek kapják, hogy a »független média« és a »civil szervezetek« álcája alatt a kulturális marxizmust erőltessék. Valamint hogy aláássák Magyarország keresztény- és családbarát, konzervatív társadalmát.

Howard J. Shatz amerikai közgazdász szintén a Twitteren úgy reagált a szervezet tervezett magyarországi munkásságával kapcsolatban: 

Függetlenül attól, hogy mit gondolunk Magyarországról, rendkívül furcsának tűnik a USAID. Egy behatárolt költségvetéséből egy olyan magas jövedelmű országra költ, amely NATO-partner és EU-tag is egyben.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.