Sport

Újra pályán a Szeged-Csanád GA

Újra pályán a Szeged-Csanád GA

2023. január 7., szombat
Újra pályán a Szeged-Csanád GA

A karácsonyi pihenő után a hét közepére hívta vissza az öltözőbe az NB II. negyedik helyén álló Szeged-Csanád GA játékosait, Alexandar Sztevanovics vezetőedző. Ahogy minden év, így az idei sem a felkészüléssel kezdődött a csapatnál, a csapatorvos, dr. Thurzó Balázs vezetésével állapotfelmérésen vettek részt a játékosok.

Fotók: Karnok Csaba/Délmagyarország

Az „igazi” munka pénteken kezdődött, de csak rövid ideig tart majd a Szent Gellért Fórumban. A csapat szerdán Törökországba utazik edzőtáborba, ahol három edzőmeccset játszanak. Január 15-én a szerb Mladost, január 17-én az azeri FK Zira, majd január 19-én az orosz Sovetov Szamara lesz az ellenfelük. Az edzőtábor után hazai pályán folytatjuk majd a felkészülést, több meccs azonban nem szerepel a tervek között.

Szeged

Az első bajnokiját a tervezettnél egy nappal később, január 30-án hétfőn játssza a Szeged-Csanád GA a Győri ETO ellen, a csúszás azért van, mert a meccset 19 órától az M4 Sport élőben közvetíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.