Újra pályán a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A karácsonyi pihenő után a hét közepére hívta vissza az öltözőbe az NB II. negyedik helyén álló Szeged-Csanád GA játékosait, Alexandar Sztevanovics vezetőedző. Ahogy minden év, így az idei sem a felkészüléssel kezdődött a csapatnál, a csapatorvos, dr. Thurzó Balázs vezetésével állapotfelmérésen vettek részt a játékosok.

Fotók: Karnok Csaba/Délmagyarország

 Az „igazi” munka pénteken kezdődött, de csak rövid ideig tart majd a Szent Gellért Fórumban. A csapat szerdán Törökországba utazik edzőtáborba, ahol három edzőmeccset játszanak. Január 15-én a szerb Mladost, január 17-én az azeri FK Zira, majd január 19-én az orosz Sovetov Szamara lesz az ellenfelük. Az edzőtábor után hazai pályán folytatjuk majd a felkészülést, több meccs azonban nem szerepel a tervek között.

Szeged

Az első bajnokiját a tervezettnél egy nappal később, január 30-án hétfőn játssza a Szeged-Csanád GA a Győri ETO ellen, a csúszás azért van, mert a meccset 19 órától az M4 Sport élőben közvetíti.

Fotók a cikkben
Előző sztori

Gyönyörű arcát mutatta meg a téli Balaton

Következő sztori

Magyarország az EU legalacsonyabb háztartási rezsiköltségeivel zárta a 2022-es évet