Krimi

Tagadta a vádakat a rendőrgyilkos újbudai férfi

Tagadta a vádakat a rendőrgyilkos újbudai férfi

2023. január 13., péntek
Tagadta a vádakat a rendőrgyilkos újbudai férfi

Kihallgatták az újbudai rendőrgyilkossággal megvádolt férfit. A gyanúsított nem tett vallomást, tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el, sőt, még panaszt is tett, amiért meggyanúsították.

A Magyar Nemzet információi szerint az eljárást folytató Központi Nyomozó Főügyészség befejezte a gyanúsított férfi kihallgatását. Az őrizetbe vett férfi minden vádat tagadott, sőt, még panaszt is tett, amiért meggyanúsították.

Mint arról több cikkben is beszámoltunk, tragikus rendőrgyilkosság történt tegnap éjjel Újbudán. Az incidens során a gyanúsított férfi három rendőrt sebesített meg, egyikük belehalt a sérüléseibe. Orán Viktor miniszterelnök együttérzését fejezte ki a gyászoló családnak. Az elhunyt rendőrtisztet hősi halottá nyilvánították, róla délután emlékeznek meg.

(via Index)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.