Sport

Szegedi főszereplőkkel menetel a magyar válogatott

Szegedi főszereplőkkel menetel a magyar válogatott

2023. január 16., hétfő
Szegedi főszereplőkkel menetel a magyar válogatott

A magyar válogatott játékát nagyban befolyásolja a szegedi játékosok teljesítménye. Elég ha csak arra gondolunk, hogy Mikler Roland az izlandi meccs utolsó 5 percében nem kapott gólt, Bodó Richárd pedig az utolsó két gólt szerezte a meccsen. A szegedi átlövő remek formában érkezett a válogatotthoz, amit tartani is tud. A magyar válogatott és az OTP Bank-Pick Szeged átlövőjével Kristianstadban beszélgettünk.

PORTUGÁLIA ELLEN ZÁRJUK A CSOPORTOT

Ahogy azt megírtuk, a magyar férfi kézilabda-válogatott bizakodásra okot adó helyről várja utolsó csoportmeccsét Portugália ellen. Az Izland ellen, 30-28-ra megnyert mérkőzéssel a magyar csapat már biztosan továbblép a középdöntőbe és az is biztos, hogy pontot visz magával. A tétje a mai mérkőzésnek, hogy kettő, három vagy négy ponttal lép tovább. Amennyiben a maximális, négy pont szerepel a neve mellett, az jó esélyt kínál majd az egyenes kieséses szakasz elérésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.