Krimi

Majdnem halálra itatta zárkatársát egy férfi Szegeden

Majdnem halálra itatta zárkatársát egy férfi Szegeden

2023. január 16., hétfő
Majdnem halálra itatta zárkatársát egy férfi Szegeden

Többször is zaklatta, egy alkalommal pedig majdnem halálra itatta zárkatársát egy férfi a Szegedi Fegyház és Börtönben. Az Ügyészség vádat emelt ellene.

A vádirat szerint a letartóztatásban levő vádlott és a sértett egy zárkában voltak elhelyezve. A fogvatartásuk alatt, 2021. szeptemberéről a vádlott minden ok nélkül folyamatosan belekötött a sértettbe, ütötte-verte, különböző feladatok elvégzésére kényszerítette.

Hogy a további bántalmazásokat elkerülje, a sértett a zárkatársa minden kérését teljesítette. Ennek keretében moslékot evett, az elvesztett kártyajátékok után pedig akár öt liter vizet is meg kellett innia. Mindezeken túlmenően a befenyített sértettnek mások telefonját kellett hozzátartozóival feltöltetnie, a csomagjai tartalmát a vádlottnak akarata ellenére átadnia.

Az egyik kártyázás során a vádlott ismét arra kényszerítette társát, hogy vesztes játszmánként 1, összesen 3 liter vizet igyon, majd a végén arra, hogy további 5 liter vizet is megigyon.

A sértett könyörögve jelezte, hogy nem bírja, rosszul van, mire a vádlott bántalmazta és arra utasította, hogy egyen zsírt.

Rövid idő múlva rosszul lett, eszméletét vesztette, majd kórházba szállították és gyógykezelték, mivel nála a vízmérgezés miatt életveszélyes állapot alakult ki. A vádlott mielőtt a sértettet elszállították, megfenyegette a zárkatársait, hogy az előzményeket nem mondhatják el, azt kell állítaniuk, hogy a sértett egyszer csak lefordult a székről.

A főügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés, zsarolás és kényszerítés bűntettével vádolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.