Hollik István: Brüsszel a magyar emberek véleményébe “szállt bele páros lábbal”

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Brüsszel ezúttal a magyar emberek véleményébe “szállt bele páros lábbal” – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez kedden eljuttatott videónyilatkozatában.

Hollik István emlékeztetett: az Európai Bizottság hétfőn a külügyi szóvivőjén keresztül közölte, hogy elutasítja a nemzeti konzultáció eredményét, mert szerintük annak keretében kevesen mondták el a véleményüket.

,,Üzenjük Brüsszelnek, hogy éppen 1,4 millióval több vélemény érkezett be a nemzeti konzultációnak köszönhetően, mint amennyit Brüsszel lehetővé tett” – jelentette ki a kormánypárti politikus.

Hozzátette: Brüsszelben ugyanis úgy alakították ki a szankciós politikát, hogy egyetlenegy európai állampolgárt sem kérdeztek meg.

Európában elsőként és egyedül a magyar kormány kérdezte meg az embereket a szankciós politikáról. Az eredmények pedig magukért beszélnek: 97 százalék elutasítja Brüsszel elhibázott szankcióit – hívta fel a figyelmet Hollik István.

Előző sztori

Áradásokat okozhat a nagy mennyiségű csapadék

Következő sztori

Karikó Katalin bekerült az amerikai Feltaláló Hírességek Csarnokába