Egyetem

Doktorokat avattak a Szegedi Tudományegyetemen

Doktorokat avattak a Szegedi Tudományegyetemen

2023. január 28., szombat
Doktorokat avattak a Szegedi Tudományegyetemen

Doktori oklevél átadó ünnepséget tartott pénteken a Szegedi Tudományegyetem a József Attila Tanulmányi és Információs Központban – számolt be róla a Délmagyar.

A cikk szerint az egyetem Habilitációs Bizottsága összesen tíz habilitált doktori címet, az orvos- és gyógyszertudományok területén hatot, a bölcsészet- és társadalomtudományok területén kettőt, valamint a természet- és műszaki tudományok területén szintén kettőt ítélt oda.

A PhD doktori címekről az SZTE Doktori Tanácsa döntött, összesen 112 végzett doktorandusz hallgató vehetett át oklevelet.

A tanács az Állam- és Jogtudományi Karon 3, a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Karon 26, a Bölcsészet-és Társadalomtudományi Karon 13, a Gazdaságtudományi Karon 2, a Gyógyszerésztudományi Karon 13, a Természettudományi és Informatikai Karon 55 doktori fokozatot adományozott.

További részleteket IDE KATTINTVA olvashat.

Kiemelt kép: Délmagyar/Karnok Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.