Tömegkarambol volt az M5-ösön

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Reggel arról írtunk, hogy félpályán lezárták az M5-ös autópályát baleset miatt. A probléma azóta nem hárult el – sőt.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az M5-ös autópályán tíz közlekedési baleset is történt – írja a police.hu.

Közlekedési balesetek miatt teljes pályás útlezárás van érvényben az M5-ös autópályán Röszke irányába, Kiskunfélegyháza és Szeged között.

A reggeli órákban négy autó ütközött össze a sztráda 148-as kilométerszelvényében. A balesetben ketten megsérültek. A köd okozta rossz látási viszonyok és a feltorlódott kocsisor miatt autók ütköztek össze a 147-es, 146-os, 145-ös, 142-es és a 141-es kilométerszelvényében is.

Szintén a délelőtt folyamán, néhány kilométerrel arrébb a 139-es kilométerszelvénynél, Csengele közelében kilenc autó ütközött össze. A balesetekben többen megsérültek.

A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy az erős köd miatt kialakult rossz látási viszonyokra tekintettel a szokásosnál nagyobb figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek.

Előző sztori

Állatvédőknek adományozott Mihálffy Béla és Ruzsa Roland

Következő sztori

Útirányjelző: csak a betlehemi csillagot kellett követni…