Hírzóna

Postán adná fel a karácsonyi ajándékokat? Erre figyeljen!

Postán adná fel a karácsonyi ajándékokat? Erre figyeljen!

2022. december 15., csütörtök
Postán adná fel a karácsonyi ajándékokat? Erre figyeljen!

A Magyar Posta arra kéri az ügyfeleit, hogy csomagjaikat legkésőbb december 20-ig adják postára, hogy azok biztonsággal megérkezzenek a címzetthez karácsonyig.

A Magyar Posta az MTI-nek küldött csütörtöki közleményben kiemelte,

az elmúlt hetekben jelentősen nőtt az online rendelt küldemények száma, a társaság arra számít, hogy karácsonyig tovább nő majd a csomagforgalom a logisztikai depókban.

Az automatizált csomagfeldolgozás jelentősen segíti a karácsonyi csúcsszezont. Az idén hat vidéki csomaglogisztikai üzemben - Miskolc, Tatabánya, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Kecskemét és Szolnok - bővült a Magyar Posta eszközparkja automatizált csomagfeldolgozó rendszerekkel, amely így már összesen 9 depóban elérhető, és 2023-ban további 8 vidéki városban lesz automatizált rendszer.

A közleményben ismertetik, hogy a Magyar Posta az MPL+ csomaglogisztika modernizációs és infrastruktúra fejlesztési program részeként 2019 és 2023 között több mint 50 milliárd forintból újítja meg a postai logisztikai infrastruktúrát, automatizálja a működést informatikai megoldások beépítésével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.