Családbarát munkahely lett az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

2019 ítéli oda hazai szervezetek számára a Családbarát Magyarország Központ az elismerést, a szegedi kutatóközpont idén pályázott először.

Családbarát Munkahely védjegyet kapott az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont. A kibocsátás stratégiai célja a családbarát értékrend megerősítése a társadalomban. A címet évente ítélik oda egy hazai, vagy belföldön működő külföldi cégnek, melyre ők jelentkezhetnek be.

Amennyiben az előszűrő kérdőív kitöltése alapján a munkahely eléri az audithoz szükséges pontszámot, helyszíni vizsgálat történik, melynek során a szervezet családbarát működésének, intézkedéseinek meglétét ellenőrzik. Ezt követően ellenőrzik, ki felel meg a védjegynek.

Az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont számos intézkedést tett, hogy valóban családbarát legyen: távmunkában, otthonról, rugalmas munkaidőben és részmunkaidőben is dolgoznak a munkavállalók, nagy hangsúly fekszik a dolgozók egészségére, a cafeteria juttatásnak része az egészségbiztosítási csomag, mely kiterjeszthető a családtagokra is. A cégen belül a mindennapi feltöltődésre is lehetősége van a munkavállalóknak és családtagjaiknak.

Előző sztori

Majdnem elárasztott a víz egy lakótelepet Szegeden

Következő sztori

Átadták az ipari csarnokot Sándorfalván