Közösség

Családbarát munkahely lett az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont

Családbarát munkahely lett az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont

2022. december 5., hétfő
Családbarát munkahely lett az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont

2019 ítéli oda hazai szervezetek számára a Családbarát Magyarország Központ az elismerést, a szegedi kutatóközpont idén pályázott először.

Családbarát Munkahely védjegyet kapott az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont. A kibocsátás stratégiai célja a családbarát értékrend megerősítése a társadalomban. A címet évente ítélik oda egy hazai, vagy belföldön működő külföldi cégnek, melyre ők jelentkezhetnek be.

Amennyiben az előszűrő kérdőív kitöltése alapján a munkahely eléri az audithoz szükséges pontszámot, helyszíni vizsgálat történik, melynek során a szervezet családbarát működésének, intézkedéseinek meglétét ellenőrzik. Ezt követően ellenőrzik, ki felel meg a védjegynek.

Az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont számos intézkedést tett, hogy valóban családbarát legyen: távmunkában, otthonról, rugalmas munkaidőben és részmunkaidőben is dolgoznak a munkavállalók, nagy hangsúly fekszik a dolgozók egészségére, a cafeteria juttatásnak része az egészségbiztosítási csomag, mely kiterjeszthető a családtagokra is. A cégen belül a mindennapi feltöltődésre is lehetősége van a munkavállalóknak és családtagjaiknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.