Közélet

Novák Katalin családpárti alapítványt hoz létre

Novák Katalin családpárti alapítványt hoz létre

2022. november 24., csütörtök
Novák Katalin családpárti alapítványt hoz létre

A családbarát szemléletre ösztönözte a vállalkozásokat Novák Katalin köztársasági elnök csütörtökön Esztergomban, a vállalkozói fórumon tartott beszédében, a Szent Adalbert Központban.

Novák Katalin beszédében felhívta a figyelmet a családbarát munkahelyek, a családbarát szemlélet fontosságára, amely a munkavállalók számára segíthet összeegyeztetni a családi életet a munkával.

A köztársasági elnök kiemelte: családpárti alapítványt hoz létre, amelynek az lesz a feladata, hogy fenntartsa a családokat segítő kezdeményezéseket, és az alapítvány munkájához partnerségre invitálta a vállalatokat.

Emlékeztetett, hogy nehéz két és fél éven vagyunk túl, a koronavírus-járvány, majd az orosz-ukrán háború állítja újabb kihívások elé az országot. Novák Katalin kiemelte: az ország vezetése előre tekint, ezért hoztak létre munkahelyeket megőrző támogatásokat, gyármentő programot is, hogy legyen erő építkezni, ne csak túlélni. A túlélés szükséges, de nem elégséges - mutatott rá.

MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.