Karikó Katalin tiszteletére rendeznek konferenciát

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Konferenciát rendeznek Karikó Katalin tiszteletére a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, neves kutatók részvételével a Magyar Tudományos Akadémián (MTA) pénteken – közölte az MTA csütörtökön az MTI-vel.

Karikó Katalin tiszteletére rendeznek konferenciát Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából az MTA dísztermében. Az esemény alkalmával olyan kérdésekre kaphatunk választ, minthogy milyen hosszú távú hatásai vannak a Covidnak; mit tudhatunk az mRNS-vakcina daganatellenes szerepéről, illetve, hogy mi jellemzi a Covid-19 betegséghez köthető közvetlen halálozás jelentős részéért felelős immuntrombózis folyamatát.

A közlemény szerint a programon neves kutatók, klinikusok, intézmények és kormányzati szervek tartanak előadásokat a koronavírus témakörében. Ott lesz közülük a Korányi Pulmonológiai Intézet főorvosa, Moldvay Judit; Jakab Ferenc, a Virológiai Nemzeti Laboratórium vezetője és Müller Veronika, a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájának igazgatója.

Karikó Katalin konferenciahíváson keresztül vesz részt az ülésen.

Előző sztori

Orbán Viktor: Mazel tov!

Következő sztori

Csak a nagy vereséget tudta elkerülni a Pick Szeged a Kielce ellen