Sport

Idegenben vív rangadót a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Idegenben vív rangadót a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

2022. november 25., péntek
Idegenben vív rangadót a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Rendhagyó módon ezúttal szombaton játszanak a kék-feketék: Alekszandar Sztevanovics csapata 13 órától Gyirmóton vendégszerepel a labdarúgó NB II. 18. fordulójában.

A válogatott szünetet követően egy vérbeli hatpontos derbivel folytatják a bajnokságot a negyedik helyezett szegediek, ugyanis az előző szezonban még az élvonalban szereplő Gyirmót mindössze egy hellyel és egy ponttal van lemaradva a Tisza-partiak mögött. A Szeged-Csanád GA számára a szombati lesz a 2022-es év utolsó idegenbeli mérkőzése.

– A válogatott szünet alatt volt elég időnk felkészülni a hátralévő három mérkőzésre. A héten elsősorban a Gyirmót elleni készültünk. Úgy gondolom, nem kell senkinek sem bemutatni Csertői Aurél csapatát: rendkívül erős együttesről van szó, amely minden poszton minőségi játékosokkal rendelkezik. Tiszteljük az ellenfelet, de a legjobb teljesítményünket nyújtva szeretnénk megnyerni a mérkőzést. Mindenkinek a maximumot kell nyújtania, csak ebben az esetben reménykedhetünk a három pontban

 – nyilatkozta a klub honlapjának Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője.

A mérkőzést a Sportstream Livestream Youtube-csatornája élőben közvetíti.

https://www.youtube.com/watch?v=0e7zpG3NYhU&ab_channel=Sportstream

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.