Egészség

HR-Pharma: 24 órán belüli labordiagnosztikai eredmények Szegeden! (videóval)

HR-Pharma: 24 órán belüli labordiagnosztikai eredmények Szegeden! (videóval)

2022. november 2., szerda
HR-Pharma: 24 órán belüli labordiagnosztikai eredmények Szegeden! (videóval)

A gyógyulás egyik alapfeltétele, hogy rövid határidőn belül elkészülő laboreredmények is rendelkezésre álljanak a kezelés megkezdéséhez. Ezért fontos a gyors, precíz, megbízható laboratóriumi diagnosztika. Az újszegedi HR-Pharma széleskörű diagnosztikájával és modern eszközparkjával pontosan ezt kínálja pácienseinek.

A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező HR-Pharma laboratóriumában 12 vizsgálati témakörben csaknem 200 vizsgálati paraméter feldolgozását és kiértékelését vállalja gyors határidőre, 24 órán belül – mindezt sorban állás nélkül, orvosi beutaló nélkül is.

Nézze meg, hogyan működik a diagnosztika:



A HR-Pharma laboratóriuma folyamatos, külső minőségellenőrzés mellett végzi munkáját, így a HR-Pharmától kapott, megbízható eredményekkel bátran felkeresheti orvosát!

Mely betegségek felkutatásában segíthet a HR-Pharma?

Többek között gyulladásos, keringési, daganatos betegségekre éppen úgy kínál vérvételi csomagot, mint az allergiavizsgálatokra, életmódi hatásokra, hiánybetegségek feltárására fókuszáló vizsgálatokra, melyek nemre és korra való tekintet nélkül, minden korosztálynak elérhetőek. A hölgyek számára ajánlott hormonális és anti-Müllerian hormon vizsgálatok segítséget adhatnak akár a gyermektervezéshez is. 

A csomagkínálat és vizsgálati paletta bőséges, nézzen szét a diagnosztikai központ honlapján: https://www.hr-pharma.hu/

A mintákat profi munkatársak helyben, gyorsan, pontosan gyűjtik, mérik és értékelik, az eredményeket elküldik a páciens e-mail-címére, illetve feltöltik az EESZT rendszerbe.
kertes kiemelésbe:

A tudományos eredményekben hisz

A HR-Pharma komoly kutatótevékenységet is folytat endokrinológia, farmakológia, gasztroenterológia, molekuláris biológia, preklinikai gyógyszervizsgálatok, rákkutatás, sport- és táplálkozástudomány, valamint a toxikológia területén. Eddig 12 külföldi gyógyszergyári fejlesztési projektben vett részt.

Foglaljon időpontot: ONLINE!

Elérhetőség:

Címünk: 6726 Szeged, Jobb fasor 12.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 7.00-16.00 h

Telefonszámunk: +36 20 357 8281

Vérvétel: hétfő-péntek 7.00-13.00 h

E-mail-cím: info@hr-pharma.hu

Mintaleadás: hétfő-péntek: 7.00-13.00 h

(Támogatott tartalom!/ Borítókép: KRQ)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.