Sport

Foci-vb: Anglia is bemutatkozik Katarban

Foci-vb: Anglia is bemutatkozik Katarban

2022. november 21., hétfő
Foci-vb: Anglia is bemutatkozik Katarban

Beindul a nagyüzem a labdarúgó-világbajnokságon.

Mint arról a SzegedMa beszámolt, Ecuador egy felejthető meccsen Enner Valencia duplájával 2-0-ra legyőzte a házigazda Katar válogatottját az idei labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzésén.

A torna második napján három mérkőzést rendeznek. 14 órától Anglia Iránnal találkozik, 17 órától Szenegál Hollandiával csap össze, majd 20 órától az Egyesült Államok Szerbia ellen lép pályára. A mérkőzéseket az M4 Sport élőben közvetíti.

SZEGEDMA VB-VENDÉG: BIRKÁS BALÁZS

Lapunk minden nap egy labdarúgót, vagy labdarúgást szerető és a világbajnokságot követő sportolót, közéleti személyt kérdez meg az éppen aktuális nap meccseiről. Ezúttal Birkás Balázs, az NKM Szeged VE világ- és Európa-bajnok kajakosa mondja el, mit vár a világbajnokságtól és a mai mérkőzésektől.

– Habár nagyon szeretem a focit, megmondom őszintén, nem követtem tegnap a nyitómeccset, inkább a magyar válogatott mérkőzését néztem. Furcsa ez a novemberi időpont számomra, megszoktam már, hogy mindig nyáron zajlanak a nagy tornák. Biztos, hogy lesznek olyan meccsek, amiket megnézek majd, de bevallom őszintén, eddig még nem ért el a vb-láz. Nincs kedvenc csapatom, általában a torna alatt szokott kialakulni, hogy kinek szurkolok. A hétfői meccseket illetően szerintem a papírforma érvényesül: Anglia nyerni fog, csakúgy, mint Wales és Hollandia – mondta lapunknak Birkás Balázs.

Birkás Balázs szerint papírforma eredmények születnek a foci-vb második napján

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.