Sport

Duplán aranyos hétvégéje volt Nagy Péternek

Duplán aranyos hétvégéje volt Nagy Péternek

2022. november 28., hétfő
Duplán aranyos hétvégéje volt Nagy Péternek

Kemény, de két aranyérmet hozó hétvégét zárt a szegedi olimpikon súlyemelő Nagy Péter. A Szegedi Lelekesedés SE emelője szombaton a spanyol csapatbajnokságot nyerte meg a Coruna csapatával, majd vasárnap már Tatabányán nyerte meg 18. egyéni magyar bajnoki címét.

Szegedi csapattársai is kitettek magukért, 55 kilogrammban Szloboda Bence szintén aranyéremmel zárt, a 89 kilogrammosok mezőnyében Lajos Alex, a 102 kilogrammosok között Horváth Viktor egyaránt negyedik lett.

"Két nap, két bajnoki cím, nem lehetek elégedetlen. Volt már előjele, mert pénteken egy bárba ültünk be, a hely neve 18 volt, csináltam is gyorsan egy képet. Szombaton 340 kg-t emeltem, ez volt az elvárás, vasárnap nem volt más célom mint a győzelem. Nem kellett volna ennyit sem emelnem, de a verseny elvitt magával, 150 szakítás és 200 lökés lett a vége. Sajnos az idei évre nincs több versenyem, így marad a jól megérdemelt pihenés."-mondta lapunknak Nagy Péter, aki utolsó mondatával arra utalt szomorúan, hogy idén nem indít versenyzőt Magyarország a súlyemeló világbajnokságon...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.