Sport

A nap végére már minden csapatot megismerünk a vb-n, jönnek a brazilok és Ronaldo

A nap végére már minden csapatot megismerünk a vb-n, jönnek a brazilok és Ronaldo

2022. november 24., csütörtök
A nap végére már minden csapatot megismerünk a vb-n, jönnek a brazilok és Ronaldo

A labdarúgó világbajnokság szerdai játéknapján gól nélküli döntetlent játszott Horvátországgal, a japánok bombameglepetést okozva 2-1-re nyertek a németek ellen.

Spanyolország tükőrsima meccsen 7-0-ra nyert a meccset egyetlen kapralövés nélkül záró Costa Rica ellen, Belgium pedig 1-0-ra nyert Kanada ellen. A meccsek góljait ide kattintva tudja megnézni.

Ma az utolsó, eddig még nem látott négy csapat is bemutatkozik a világbajnokságon a csoportkör első fordulójának utolsó négy mérkőzésén. A nap első meccén 11 órától Svájc-Kamerunn mérkőzést rendeznek, majd Uruguay találkozik Dél-Koreával 14 órakor. Cristiano Ronaldo is elkezdi szereplését a világbajnokságon, 17 órától a Portugália Ghána találkozón. Este jön a nap és talán az első forduló egyik legnagyobb rangadója a Brazília-Szerbia meccse.

A mai program:

11:00 Svájc Kamerun
14:00 Uruguay-Dél-Korea
17:00 Portugália-Ghána
20:00 Brazília-Szerbia
(A mérkőzéseket az M4 Sport élőben közvetíti.)

SZEGEDMA VB-VENDÉG: Nagy Péter
Lapunk minden nap egy labdarúgót, vagy labdarúgást szerető és a világbajnokságot követő sportolót, közéleti személyt kérdez meg az éppen aktuális nap meccseiről. Ezúttal Nagy Péter, olimpikon súlyemeló mondja el, mit vár a világbajnokságtól és a mai mérkőzésektől.

-Amikor csak tudom, akkor nézem a mérkpzéseket, de természetesen az eredményeket folyamatosan követem. Voltak már kimondottan izgalmas meccsek is, ahol szurkoltam is. Ilyen volt az szaudiak, vagy a japánok győzelme. Itt nem is valaki ellen, vagy valaki mellett szurkolok, a kisebbnek, papiron gyengébbnek, hogy nyerje meg a meccset, ha már vezetéshez jutottak. Nagyon nagy favoritom nincs, de a spanyolok játéka tetszett, ahogy várom a brazilok bemutatkozását, amiről sajnos pont lemaradok élőben, mert éppen Spanyolországba utazok. Ahhoz, hogy a brazilok elérjék céljaikat, az olyan rangadókat, mint a mai szerbek elleni, meg kell nyerjék. Persze nem lesz könnyű dolguk egy jó erőkből álló csapattal találkoznak. Ha már brazilok és spanyolok, akkor ennek a két csapatnak összecsapását nagyon szívesen nézném meg a döntőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.