Pick játékos helyett Pick játékos a kézilabda-válogatottban

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2022. január 16. Bodó Richárd (b) és Rosta Miklós, valamint a portugál Miguel Martins Soares (k) a magyar-szlovák közös rendezésû férfi kézilabda Európa-bajnokság B csoportjában játszott Magyarország - Portugália mérkõzésen a budapesti MVM Dome-ban 2022. január 16-án. MTI/Kovács Tamás

Az Aalborg ellen hüvelykujj sérülést szenvedő Bánhidi Bencét, Rosta Miklós váltotta a jövő heti Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar férfi kézilabda-válogatott keretében. A magyar szövetség vasárnapi sajtóközleménye szerint Krakovszki Bence is kikerült a csapatból, az ő helyére Győri Mátyást hívta be a szakmai stáb.

A válogatott szerdán Litvánia ellen Érden kezdi meg szereplését a selejtezősorozatban, majd vasárnap Georgiában lép pályára. A harmadik ellenfél Svájc lesz. A csoport első két helyezettje, valamint a nyolc csoport négy legjobb harmadikja jut ki a 2024-es németországi Európa-bajnokságra.

Előző sztori

Kerékpártolvajt keres a Szegedi Rendőrkapitányság

Következő sztori

Hosszú veretlenségi sorozat végére került pont