Sport

Még Ilicnek sem tetszett, hogy Pastort a távozásáról kérdezték

Még Ilicnek sem tetszett, hogy Pastort a távozásáról kérdezték

2022. október 24., hétfő
Még Ilicnek sem tetszett, hogy Pastort a távozásáról kérdezték

A Pick Szeged ugyan nagyot küzdött szombaton, de nem volt komoly esélye a győzelemre a Veszprém elleni rangadón. Az utóbbi másfél hónapban a vártnál sokkal gyengébb Bajnokok Ligája szereplés után egyre többen és hangosabban kérdezték, hogy meddig marad, maradhat a szegediek kispadján Juan Carlos Pastor. A klub-a szokásoknak megfelelően-nem halmozza el információkkal a szurkolókat, így viszonylag kevés információ van arról, milyen megoldással igyekeznek kilábalni a válságból.

Szombaton a Veszprém meccs után, a sajtótájékoztatón viszont Juan Carlos Pastor kapott egy kérdést, melyben

egy veszprémi újságíró azt firtatta, hogy az utóbbi hetek sikertelensége után megfordult-e a fejében a lemondás gondolata.

A spanyol tréner nem kerülhette el, hogy foglalkozzon a kellemetlen kérdéssel, és határozott választ adott.

– Ez a huszonnyolcadik szezonom profi edzőként. Mindennap százhúsz százalékot beleadva dolgozom, sosem dobtam be a törülközőt. Folytatjuk a munkát, amit imádok.

Az edzői élet nem nyaralás, ahogy hazaérünk, onnantól kezdődik a felkészülés a következő mérkőzésre

-mondta.

Ezzel azonban nem volt vége a kérdésre adott válaszoknak, mert Pastor mellett a veszprémiek trénere, Momir Ilic is reagált. A szerb edző azt mondta,

ilyen kérdést nem illik feltenni, a világ egyik legjobb edzője pedig ennél sokkal több tiszteletet érdemel.

Mutatjuk videón az ominúzus jelentet:

A Pick Szeged szerdán 18 óra 45 perctől az Elverum ellen játsza a következő BL mérkőzését, az ötödik szezonbeli találkozóján az első győzelemre hajtanak a kékek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.