Közélet

Fidesz: pont az ilyen szankciópárti akciókért fizetik a dollárbaloldalt

Fidesz: pont az ilyen szankciópárti akciókért fizetik a dollárbaloldalt

2022. október 26., szerda
Fidesz: pont az ilyen szankciópárti akciókért fizetik a dollárbaloldalt

A dollárbaloldalt pont az ilyen szankciópárti akciókért fizetik külföldről, mint amilyet ma előadtak

- közölte aFideszszerdán az MTI-vel.

A párt arra reagált, hogy Szaniszló Sándor (DK) sajtótájékoztatóján azt mondta: a párt fővárosi polgármesterei feljelentést tesznek a kormány "bombás" plakátjai miatt.Rémhírterjesztés és közveszéllyel fenyegetés miatt teszik meg szerdán a büntetőfeljelentést. A Budapestet és az országot elárasztó óriásplakátok "a legújabb kormányzati pénzszórás példaképei" - tette hozzá a DK-s politikus.

AFideszerre közölte:

"Gyurcsányék azért akarják eltávolítani a bombás plakátokat Budapest utcáiról, mert azok felhívják a figyelmet a pusztító brüsszeli szankciókra" és a szankciókról indított nemzeti konzultációra.

Kiemelték: "a szankciók bizony bombaként teszik tönkre Európát", mert lerombolják az európai gazdaságot és életszínvonalat. A szankciók miatt energiaválság van, elszálltak az energiaárak, drágulnak az élelmiszerek, nő az infláció, brutálisan nőnek a családok és a vállalkozások terhei - sorolták. Hozzáfűzték: "Gyurcsányék hiába akarják befogni a magyarok száját", az embereknek joguk van elmondani a véleményüket a szankciókról, hiszen azok árát ők fizetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.