Féláron utazhatunk vasúton a Csabai Kolbászfesztiválra

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csabai Kolbászfesztivál csütörtöktől vasárnapig tart a békéscsabai Gyulai úti Csabaparkban. A rendezvényre utazók részére a MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Békéscsaba állomásra – közölte a MÁV.

A közleményben kiemelik, a kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály vagy feláras vonat igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat, illetve az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Megemlítik, hogy a kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, azaz október 19-étől kezdhető meg és a visszautazást a rendezvényt követő napon, október 24-én éjfélig be kell fejezni.

Hozzáteszik, az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvényen lebélyegeztetik a fesztivál területén és idején az információs pultnál, 10-19 óra között.

Kiemelt kép: Csabai Kolbászfesztivál

Előző sztori

Szeged környékén nőtt leginkább az indián nyári napok száma

Következő sztori

Az Alföldön élve fogó csapdával fogtak aranysakált