Sport

Energiaválság: elköltözik az Újszegedi Sportcsarnokból a Szedeák

Energiaválság: elköltözik az Újszegedi Sportcsarnokból a Szedeák

2022. október 24., hétfő
Energiaválság: elköltözik az Újszegedi Sportcsarnokból a Szedeák

Mint arról a Szegedma beszámolt, múlt pénteken megszavazta a közgyűlés az ,,energiatakarékossági” rendeletet. Ennek értelmében december 19-től február 3-ig bezár az Újszegedi Sportcsarnok, amely otthont ad a Naturtex-SZTE-Szedeák edzéseinek és mérkőzéseinek. A szegedi kosárcsapat vezetése azonnal reagált a kialakult helyzetre és megnyugtató megoldást talált.

dr. Kardos Péter, a Szedeák elnöke a klub közösségi oldalának nyilatkozva elmondta, a szegedi Városi Sportcsarnok bezárásáról szóló első hírek után tárgyalásokat kezdtek arról, hogy a Nemzeti Sportközpontok által üzemeltetett Pick Arénában folytathassák a bajnokságot.

Örömmel jelenthetjük be, hogy a megállapodás megszületett: 2022. december 19-től átköltözünk a Pick Aréna Ludányi Márton sportcsarnokába, ott edzünk majd, és mivel a Nemzeti Sportközpontok vállalta, hogy az 1500 néző befogadására alkalmas csarnokot felkészíti az NBI A csoportos kosárlabda-mérkőzések megrendezésére, így a december 30-i ZTE és a január 21-i Alba Fehérvár elleni bajnokikat ott fogjuk lejátszani.

fogalmazott a klub első embere.
https://szegedma.hu/2022/10/megszavaztak-szinte-minden-onkormanyzati-intezmeny-bezar-telre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.