Energiaválság: elköltözik az Újszegedi Sportcsarnokból a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról a Szegedma beszámolt, múlt pénteken megszavazta a közgyűlés az ,,energiatakarékossági” rendeletet. Ennek értelmében december 19-től február 3-ig bezár az Újszegedi Sportcsarnok, amely otthont ad a Naturtex-SZTE-Szedeák edzéseinek és mérkőzéseinek. A szegedi kosárcsapat vezetése azonnal reagált a kialakult helyzetre és megnyugtató megoldást talált.

dr. Kardos Péter, a Szedeák elnöke a klub közösségi oldalának nyilatkozva elmondta, a szegedi Városi Sportcsarnok bezárásáról szóló első hírek után tárgyalásokat kezdtek arról, hogy a Nemzeti Sportközpontok által üzemeltetett Pick Arénában folytathassák a bajnokságot.

Örömmel jelenthetjük be, hogy a megállapodás megszületett: 2022. december 19-től átköltözünk a Pick Aréna Ludányi Márton sportcsarnokába, ott edzünk majd, és mivel a Nemzeti Sportközpontok vállalta, hogy az 1500 néző befogadására alkalmas csarnokot felkészíti az NBI A csoportos kosárlabda-mérkőzések megrendezésére, így a december 30-i ZTE és a január 21-i Alba Fehérvár elleni bajnokikat ott fogjuk lejátszani.

fogalmazott a klub első embere.
Előző sztori

Holnap sztrájkol a Volánbusz, ezek a járatok nem lesznek elérhetők

Következő sztori

Kinevezték Csongrád-Csanád vármegye új főispánját!