Eljárás indult az éjszakai balastyai balesetet okozó embercsempész ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Balástya, 2022. október 26. Összeroncsolódott személyautó Balástya külterületén, miután az illegális migránsokat szállító gépjármû felborult a szerdára virradó éjjel 2022. október 26-án. A balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt. MTI/Donka Ferenc

Embercsempészés minősített esete és halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozása miatt eljárás indult egy georgiai állampolgár ellen a szerdára virradóra Balástyánál történt baleset miatt – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Balázs Csaba közölte, hogy a sofőr ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Mint azt megírtuk, éjfél körül Balástya határában, az 5422-es úton, az M5-ös autópálya felhajtója közelében egy határsértőket szállító, magyar rendszámú terepjáró sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett, amely emiatt lesodródott az útról, és felborult. Hangai József, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a balesetben egy ember meghalt, egy pedig a mellkasán és a végtagjain súlyos sérüléseket szenvedett. A nagy erőkkel helyszínre érkező mentők kilenc ember könnyebb sérüléseit – zömében zúzódásokat – is ellátták.

Előző sztori

Turizmus: Szeged népszerű célpont a hosszú hétvégén

Következő sztori

Ugyanaz a könyvelője a DK-közeli álhírportálnak, mint a pártnak és a Bajnai-féle DatAdatnak