Közösség

Egy egész piac mentette meg egy nő életét Sándorfalván

Egy egész piac mentette meg egy nő életét Sándorfalván

2022. október 28., péntek
Egy egész piac mentette meg egy nő életét Sándorfalván

Egy 60 év körüli nő fulladni kezdett tegnap a sándorfalvi piacon.A jelenlévők a mentők gyors segítségét kérték, így a nő életét is megmentették.

Az Országos Mentőszolgálat egy nem mindennapi történetről számolt be közösségi oldalán. Tegnap a sándorfalvi piacon egy 60 év körüli nő az autójában rosszul lett, fulladni kezdett.

Ezt többen észrevették és azonnal odasiettek a nőhöz.

Mentőt hívtak és a telefonos utasítások szerint kimentették az autójából. Megvizsgálták, ám ekkor már nem lélegzett, így a tapasztalt mentésirányító rögtön több egységet riasztott, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bejelentőket, akik pontosan követték az utasításokat.

Percekkel később a mentősök is a helyszínre érkeztek, akik emelt szinten küzdöttek tovább a nő életéért. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

A mentőszolgálat minden, a mentésben résztvevőnek gratulált Facebook-posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.