Sport

Bánhidi Bence nem kertelt, kőkeményen fogalmazott a Pick Szeged problémáiról

Bánhidi Bence nem kertelt, kőkeményen fogalmazott a Pick Szeged problémáiról

2022. október 15., szombat
Bánhidi Bence nem kertelt, kőkeményen fogalmazott a Pick Szeged problémáiról

A legfrissebb a Sport TV Kézivezérlés Extra című vlogjának Bánhidi Bence volt a vendége. A Pick Szeged csapatkapitánya a kékek gyatra BL szezonkezdetéről beszélt, súlyos gondolatokat megfogalmazva.

Például:

„Fizikálisan is van problémánk, az ellenfelek mintha más dimenzióban játszanának.”

A beálló beszélt a vezetőedző, Juan Carlos Pastor és a csapat kapcsolatáról is. „Rám hallgat, én tudok vele beszélni, nekünk jó a kapcsolatunk. Próbálom neki előtérbe helyezni azt, amit az öltöző, a csapat kér... Nem azt mondom, hogy a többiek rosszban vannak vele, de nála mindig van egy csoport, aki a kedvenc, és van egy csoport, akit szeret hajtani és kaszabolni. Én a kedvencei közé tartozok, vagy tartoztam, amikor jól ment a játék. Most nem tudom, hova sorolna, de azért én tudok vele szót érteni.”

Az Aalborg elleni rendkívül súlyos, sokak szerint már megalázó tizenkét gólos vereség is szóba került „Ezt a meccset is nagyon jól kezdtük, ahogyan az elmúlt négyet. Utána a 20. perc után van egy törés a csapatban, amint átveszi az ellenfél a vezetést, valahogyan nincs erőnk visszajönni a mérkőzésbe, kihagyjuk a ziccereket, eladogatjuk a labdákat, rossz passzok vannak.

A 20. perc után azt érzem, ennyit bír a csapat úgy fizikálisan, mint mentálisan.

Ezt meg is mondtam a Misternek, és reméljük, hogy jövő héttől valami változás lesz, és nagyobb lesz a fókusz a játékosok és edzők részéről is.”mondta, majd megjegyezte „Én többet használnám a Miguelt Martinst.”

Bánhidi Bence arról is beszélt, hogy hogyan tud kikerülni a Pick Szeged a nagyon mély gödörből.

„A klub nem edzőváltásban gondolkodik, hanem a probléma megoldásán.

Rajtam is nagyobb a felelősség, hogy összeszedjem a csapatot, és megpróbáljuk betapasztani azokat a sebeket, amik előjöttek, valahogy rakjuk rendbe ezt az egészet, mert még a szezon elején vagyunk, még bármi történhet itt. Nem tudom elképzelni, hogy a Mistert csak úgy 10 év után elküldenék, annál sokkal korrektebb a szegedi vezetőség. Most abban kell gondolkodnia a játékosoknak és az edzői stábnak, hogy valahogy együtt maradjunk, összeszedjük magunkat mentálisan, és kimásszunk ebből a hatalmas lyukból.”

Ágai Kis András és Borsos Attila beszélgetését Bánhidi Bencével itt nézheti meg:

https://www.youtube.com/watch?v=0LIxQppnWvo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.