Újra pályázik a színház igazgatói posztjára Barnák László

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újra pályázik decemberben a színház igazgatói posztjára Barnák László. A Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója Magyar Színházi Társaság Jó kérdés elnevezésű beszélgetéssorozatának szegedi estjén beszélt erről.

Barnák László azt is elmondta, az energiaválság miatt sok minden bizonytalan, de nem szénszünetben gondolkoznak, hanem lépcsőzetes megoldásokat keresnek. Ezek sorába tartozik, hogy alternatív próbahelyeket keresnek és találnak a városban, mert így jelentős megtakarításokat érhetnek el.

Az igazgatót az utóbbi időben kritika érte, mivel a Szabadtéri Játékok utolsó előadását idejekorán tette át esőnapra a rossz időre hivatkozva, ami aztán nem érkezett meg, így sok néző pénzét vesztve maradt le az előadásról. A szabadtériről egyébként megírtuk:

az utóbbi évtizedben idén voltak a legkevesebben a nézőtéren.

Barnák Lászlónek egyébként két hete küldtünk kérdéseket a fenti ügyekkel kapcsolatban, azokra azonban nem érkezett válasz…

Előző sztori

114 éves a szegedi villamosközlekedés, fotópályázatot hirdet az SZKT

Következő sztori

Halálba torkollt a kocsmai balhé Szentesen