Pornózással csábították, csúnyán átverték

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hátszázezer forintot csaltak ki egy Csongrád-Csanád megyei traktorostól, akinek egy Seron nevű nem létező nő ígért szexfilmekben való szereplést. A férfit a Facebookon hálózták be.

Egy különös történetet ismertetett a csongrád-csanád megyei rendőr-főkapitányság a Délmagyarral: szexfilmes karriert ajánlottak egy traktorosnak, akitől végül 700 ezer forintot csaltak el.

Imrét még tavaly januárban jelölte ismerősnek a közösségi médiában egy fiatal nő. Az idősödő férfi azonnal visszaigazolta az ismeretséget, ami után a csinos nő beszélgetni kezdett vele. Elmesélte neki, hogy felnőtteknek szánt filmekben szerepel, majd ezután a férfinak is szerepet ajánlott.

A szereplésekért a nő havi egymillió forintot ígért a férfinak.

A traktoros kapott az alkalmon, elvállalta a megbízást. Ezután egyre több, állításuk szerint a felnőttiparban dolgozó ismerőse lett. A nő, aki Seron művésznéven hivatkozott magára, többször is megígérte, hogy elutazik hozzá megbeszélni a részleteket, de a találkozó mindig elmaradt, valamilyen mondvacsinált kifogásból. Azonban minden alkalommal pénzt kért a férfitől, aki minden alkalommal fizetett is.

Egyszer aztán a férfi úgy döntött, maga látogatja meg a nőt, ám az utazás befejeztével két idős nő fogadta, akik azt mondták, Seron nem ér rá.

A férfi még ekkor sem fogott gyanút, és egy családi házhoz ment velük.

Miután a két nő ,,alaposan szemügyre vette” Imrét, egy szerződést diktáltak le neki: ebben az állt, hogy a traktoros telefonját és a nála lévő tabletet marketingcélokra átadja, azokat egy év múlva kaphatja vissza.

A nem létező Seron ezután újból jelentkezett és ismét változatos okokból kért pénzt a férfitől: egyebek mellett üzlettel kapcsolatos telefonhívásokra, biztosításra és orvosi vizsgálatra. A kiadások finanszírozására a nő hitelt is intézett, ami persze szintén a férfit terhelte.

Még a károsult internetbanki adatait is sikerült a csalóknak megszerezniük, ahonnan egyből átutalták a férfi fizetését maguknak.

Imre hónapok után tett feljelentést. Akkorra már több mint 700 ezer forinttal károsította meg a banda. A rendőrök öt ember ellen indítottak nyomozást, üzletszerűen elkövetett csalás miatt.

Videó a cikkben!
Előző sztori

Pillanatok alatt lecsapott és jégesőt hozott a vihar Szegedre

Fotók a cikkben!
Következő sztori

Döbbenet: gyökerestül tépte ki a méretes fát a vihar Szegeden