EXKLUZÍV VIDEÓK A CIKKBEN

Marco Rossi a szurkolóknak üzent, Szoboszlai és Gulácsi nyilatkozott a meccs után

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ahogy azt helyszíni tudósításunkban is olvashatták – na meg persze nincs olyan közösségi média, ahol ne jönne szembe ez – a magyar labdarúgó válogatott péntek este újabb bravúros győzelemmel folytatta menetelését a Nemzetek Ligájában. Nemzeti csapatunk a 1-0-ra verte Lipcsében Németországot.

A világbajnokságra készülő, és a jelenlegi legerősebb csapatával pályára lépő németek ellen Szalai Ádám csodagólja döntött. Érdemes megnézni, nem mindennapi találat, talán a legszebb gólja volt címeres mezben a válogatottól hétfőn búcsúzó csapatkapitánytól.

A gólszerző ezt írta a meccs után közösségi oldalán:

A találkozó után két lipcsei játékos értékelt a SzegedMA kamerája előtt is. Szoboszlai Dominik arról is beszélt, hogy mit érzett akkor, amikor Szalai Ádám a lecserélésekor neki adta a csapatkapitányi karszalagot.

Gulácsi Péter szerint a magyar válogatott az elsőtől az utolsó percig kontrolálta a mérkőzést.

A közösségi médiát természetesen ellepték a magyar válogatott győzelméhez gratuláló kommentek. Marco Rossi szövetségi kapitány is üzent a szurkolóknak a facebookon.

Orbán Viktor miniszterelnök sem hagyta szó nélkül a magyar győzelmet.