Magyarországon nem lesz energiahiány

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2022. szeptember 2. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) az õszi politikai idõszak elsõ kormányülését tartja a Karmelita kolostorban 2022. szeptember 2-án. A kormányfõ mellett Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével megtartották az őszi politikai időszak első kormányülését a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

A miniszterek egyebek mellett áttekintették az energia-veszélyhelyzeti valamint az aszály-veszélyhelyzeti operatív törzs eddigi munkáját, majd az aktuális költségvetési és gazdasági kérdésekről tárgyaltak.

Megállapították: a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók miatt egész Európában energiaválság várható az ősszel.

Magyarországon azonban a kormány eddigi intézkedéseinek köszönhetően nem lesz energiahiány; van és lesz gáz, áram, fűtőanyag.

A kormány mindent megtesz azért, hogy a háborús inflációtól megvédje a magyarokat, és megvédje a rezsicsökkentést – áll a sajtófőnök tájékoztatásában.

Előző sztori

Így kapott pénzt külföldről az ellenzéki összefogás

Következő sztori

Ádám Martin a 16. a gólszerzők világranglistáján