Szórakozás

Izgalmas ízelítő érkezett minden idők legdrágább magyar filmjéből

Izgalmas ízelítő érkezett minden idők legdrágább magyar filmjéből

2022. szeptember 22., csütörtök
Izgalmas ízelítő érkezett minden idők legdrágább magyar filmjéből

Rákay Philipa napokban jelentette be, hogy befejezték minden idők legdrágább – több mint hatmilliárd forintból készülő – magyar filmjének, aMost vagy soha!forgatását. Csütörtökön ízelítőt kapott a nagyérdemű a grandiózus filmből, ugyanis egy másfél perces werkfilmet tettek közzé a Nemzeti Filmintézet Youtube-csatornáján.

Az NFI közleménye szerint utoljára azt rögzítette a stáb, amikor a márciusi ifjakat, legfőképp Petőfi Sándort üldöző Farkas, az osztrák titkosrendőr először felbukkan a történetben 1848. március 15. előestéjén.

Mint írják, a Lóth Balázs rendezésében, többek között Berettyán Nándor, Mosolygó Sára, Horváth Lajos Ottó, Fehér Tibor, Koltai-Nagy Balázs, valamint Reider Péter szereplésével készülő filmen jelenleg már a VFX szakemberek dolgoznak, akik többek között hozzáillesztik a leforgatott anyaghoz a 3D-ben rekonstruált Nemzeti Múzeumot, a dunai látképeket, illetve azt a több ezres tömeget, amely 174 éve elözönlötte az utcákat a forradalom kitörésekor.

 A tervek szerint a kész film 2024. tavaszán, az 1848-as forradalom 176. évfordulóján érkezik a mozikba.

https://www.youtube.com/watch?v=4gux7lizqMs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.