Hírzóna

Hatalmas változás várható a Szeged-Budapest vasútvonalon

Hatalmas változás várható a Szeged-Budapest vasútvonalon

2022. szeptember 27., kedd
Hatalmas változás várható a Szeged-Budapest vasútvonalon

Októbertől Szegedre is indít IC+ kocsikat a MÁV. A Szegeder.hu azt írja, október 1-jével Szegedre is jönnek a MÁV legkorszerűbb InterCity-kocsijai, amelyekből öt darab már a nagyállomáson várja, hogy forgalomba kerüljön a Budapest–Szeged viszonylaton. Az IC+ kocsikon büfé is van, így hosszú évek után ez is visszatér a kínált szolgáltatások közéA hivatalos bejelentés ma várható.

Mint azt korábban megírtuk, a MÁV is észlelte, hogy az utasok elégedetlenek a Szeged-Budapest vasútvonalon tapasztalt színvonallal. Évek óta a nyolcvanas évekből iit maradt "Komfort" kocsikat közlekedtettek az első osztály helyett, de volt olyan is, amikor első vagy másodosztályú kocsi maradt le az InterCityről, mert nem tudott kiállítani ilyet a MÁV. Akkor az őszre ígértek változást, ez most úgy tűnik tartható ígéret volt.

Hogy milyen kényelmet kínál az IC+, azt ebben a videóban mutatta be a MÁV:

https://youtu.be/dFCV5QBHh9c

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.