Hadat kellene üzenni Amerikának Bencsik András szerint

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szarajavói merénylethez, Pearl Harborhöz, illetve a kassai bombázáshoz hasonlította a Balti-tengeren kilyukadt gázvezetékeket Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, a Békemenet egyik főszervezője a Hír TV-n – szúrta ki a 444.

Bencsik azt mondta, hogy szerinte az amerikaiak robbantották fel az Északi Áramlat vezetékeit.

EZT ÚGY HÍVJÁK, HOGY HADÜZENET. AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK MEGTÁMADTA AZ EURÓPAI UNIÓT. EZ ILYEN EGYSZERŰ. MIKÖZBEN PÜFÖLI OROSZORSZÁGOT UKRAJNÁBAN, MOST ÚGY DÖNTÖTT EGY MERÉSZ FORDULATTAL, HOGY MEGTÁMADJA AZ EURÓPAI UNIÓT IS, ÉS OLYAN KÁRT OKOZOTT NEKI, AMINEK A KÖVETKEZMÉNYÉT FÖL SE TUDJUK FOGNI. NORMÁLIS ESETBEN ILYENKOR AZ EURÓPAI UNIÓ AZT MONDJA, HOGY… DE NINCS UGYE HADSEREGE, CSAK ORSZÁGOK VANNAK, ÉS AZOKNAK A VEZETŐI EGY SAJÁTSÁGOS LELKIÁLLAPOTBAN VANNAK. AZT KELLENE VÁLASZOLNI, HOGY FELVESSZÜK A KESZTYŰT, ÉS MI PEDIG HADBA LÉPÜNK AMERIKÁVAL SZEMBEN. EZ UGYANIS NEM BARÁTI TŰZ VOLT. EZ EGY GONOSZUL ELTERVEZETT ÉS PROFIN VÉGREHAJTOTT SZABOTÁZSAKCIÓ VOLT. ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY A KEVÉS GÁZVEZETÉK, AMI OROSZORSZÁG FELŐL ÉRKEZIK EURÓPÁBA, NE MŰKÖDHESSEN

– magyarázta a Vezércikk című műsorban.

Előző sztori

Teljesen átalakul az SZTE felvételi pontrendszere

Fotók a cikkben!
Következő sztori

Szijjártó: megkezdődött a paksi atomerőmű bővítéséhez szükséges reaktortartályok gyártása