Gyurcsány kijött a fényre: szavaiból az látszik, mintha miniszterelnök akarna lenni

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

,,Eddig tartott, most tovább” – kezdi legújabb Facebook-bejegyzését Gyurcsány Ferenc. Szerinte volt elég idő, hogy megöljék őt, de ez nem sikerült.

A bejegyzés ,,címével” arra utal, hogy ,,Eddig és ne tovább” címmel írta Medgyessy Péter 2001-es beszédét. De most a maga szövegével úgy fogalmaz: eddig és most tovább.

Emlékeztet: 2006 óta ,,mindenféle emberek” vájják belé a körmüket, egész pontosan ,,semmirekellők, középszerűek, képességesek, akarnokok, sértettek, feltörekvő tehetségesek, tehetségtelenek, politikai bűnözők és jószándékú szerencsétlenek.”

Szerinte volt elég idő, hogy ,,megöljék” őt, de ez nem sikerült. ,,Ha kellett fizetnem barmiért is, mostanra megfizettem.” – írja. Ezért idejének látja, hogy elvégezze a dolgát többedmagával.

De mi a dolog? Gyurcsány szerint az, hogy ,,egyértelmű választ adjunk erre a történelmi, politikai rettenetre, ami Orbán Viktorhoz és a Fidesz nevű bűnszervezethez kötődik.” Állítása szerint ezt csak ő és a DK teszi meg most, vagy egy jó ideig senki más.

,,Demokratikus, szabad európai Magyarországot teremtünk. Mindenki jöhet, de senkire nem várunk. Nincs egyrészt-másrészt. Ezt a küzdelmet egy jobb országért a Demokratikus Koalíció vezeti. Hazánkért. Rendületlenül.” – fogalmaz.

Végül szavait a már megszokott kampányszlogennel zárja: ,,Készülünk.”

Előző sztori

Családi vadásznapot tartanak Ópusztaszeren

Következő sztori

Ennél erősebb BL-nyitány nem is lehetne: a címvédővel kezd a Pick Szeged