Politika

Erre készül Gyurcsány Ferenc

Erre készül Gyurcsány Ferenc

2022. szeptember 16., péntek
Erre készül Gyurcsány Ferenc

Hetek óta olvashatjuk a Demokratikus Koalíció politikusainak, élükön a partnelnök, Gyurcsány Ferenc közösségi oldalon tett bejegyzéseiben: "Készülünk".

Ma reggel a pártelnök már ezt írta: "Szóltam készülünk, szólok: felkészültünk."

Sokan találgatták, hogy a baloldal vezére mire készülhet, mémek sokasága mellett a politika szereplőinek sem volt teljesen egyértelmű, hogy a többször "furcsa" bejegyzéseket közzétevő volt miniszterelnök mit szeretne ezzel mondani. A Magyar Nemzet ma saját információria hivatkozva azt írta-idézzük:


"Gyurcsány Ferenc DK-elnök napokon belül árnyékkormányt alakít felesége, Dobrev Klára vezetésével."

A lap információi szerint a volt kormányfő gyakorlatilag ezt készítette elő az utóbbi időszakban a Facebookon közzétett posztjaival.

FRISSÍTÉS

Helyes volt a Magyar nemzet információja, pénteken rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Molnár Csaba, a DK alelnöke, hogy pártja nem vár tovább, Dobrev Klára vezetésével árnyékkormányt alakítanak, hogy megmutassák, van alternatívája Orbán Viktornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.