Az 1920-as éveket idézték a dorozsmai vállalkozók bálján

Harmadik alkalommal rendezett a hétvégén vállalkozói bált Kiskundorozsmán a Dorozsmai Lakosok nevű Facebook-csoport két működtetője, Topor Ágnes és Kernács Éva. Az eseményen mintegy 80 vállalkozó vett részt, akik rendszeresen támogatják a csoport kezdeményezéseit, adománygyűjtéseit.

A bálon a támogatói jegyekből, tombolából és licitáláson 605 ezer forint folyt be,

amivel hozzájárulnak a helyi bölcsőde teraszának felújításához, segítséget nyújtanak egy dorozsmai, súlyos betegséggel küzdő kislány családjának és adományt visznek az 5 gyermekével egyedül maradt mórahalmi édesanyának. Emellett vásárolnak szén-monoxid érzékelőket is, melyeket rászorultsági alapon osztanak majd szét a dorozsmaiak között.

A bál vacsoráját és a zenészek költségét a minden évben a helyi önkormányzati képviselő fedezi, idén a nyár elején megválasztott Ruzsa Roland tette meg. – A az 1920-as évek stílusában zajlott az idei esemény, a kort idéző ruhában kellett érkezni a bálra, ez nagyon nagy sikert aratott. A jótékonysági árverésen többek között Eredei Zsolt, ökölvívó világbajnok dedikált mezére, és pálinkakülönlegességekre lehetett licitálni. A tombola fődíja is igen rangos volt, barátom, Várkonyi Tibor ajánlotta fel egy gyulai hétvégét két fő részére az általa működtetett apartmanban-mondta lapunknak a kormánypárti önkormányzati képviselő.

A vállalkozói bálon előszor választottak bálkirályt és bálkirálynőt választottak a jelenlévők, ezt a címet pedig bundázás nélkül Ruzsa Roland és párja, Simon Edit nyerte el.

Előző sztori

Ádám Martint választották az elmúlt szezon legjobbjának

Következő sztori

Tizenkét zenekar versenyezhet a szegedi könnyűzenei tehetségkutató döntőjében