Sport

Ádám Martint választották az elmúlt szezon legjobbjának

Ádám Martint választották az elmúlt szezon legjobbjának

2022. szeptember 20., kedd
Ádám Martint választották az elmúlt szezon legjobbjának

A Paks színeiben az elmúlt szezonban 31 találattal gólkirály Ádám Martint választották meg a legjobb mezőnyjátékosnak az OTP Bank Ligában a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) szavazásán.

A HLSZ hétfőn tartotta díjátadó ünnepségét - a vírushelyzet miatt az elmúlt három évben először -, a szervezet idén már 32. alkalommal szavaztatta meg tagságát a legutóbbi bajnoki idény legjobbjairól.

A legjobb kapus, ahogyan tavaly és tavalyelőtt is, a ferencvárosi Dibusz Dénes lett, míg a legjobb külföldön futballozó játékosnak válogatottbeli társát, Sallai Rolandot választották.

Baráth Péter (Debrecen) a legjobb 21 éven aluli játékos, Bognár György (Paksi FC) a legjobb edző lett.

A legjobb NB II-es labdarúgónak járó címet az előző szezont a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál töltő Horváth Krisztofer kapta.

Szórja a gólokat
A nyáron a dél-koreai élvonalba szerződő Ádám Martin a jelenlegi idényben 9 mérkőzésen 5 gólt és 2 gólpasszt jegyzett eddig az Ulsan Hyundai csapatában, amellyel bejutott a bajnokság rájátszásába. A Csongrád-Csanád megyei kötődésű támadó a jó teljesítményének köszönhetően ismét bekerült a Nemzetek Ligája mérkőzésekre készülő magyar válogatott keretébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.