Ádám Martint választották az elmúlt szezon legjobbjának

A Paks színeiben az elmúlt szezonban 31 találattal gólkirály Ádám Martint választották meg a legjobb mezőnyjátékosnak az OTP Bank Ligában a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) szavazásán.

A HLSZ hétfőn tartotta díjátadó ünnepségét – a vírushelyzet miatt az elmúlt három évben először -, a szervezet idén már 32. alkalommal szavaztatta meg tagságát a legutóbbi bajnoki idény legjobbjairól.

A legjobb kapus, ahogyan tavaly és tavalyelőtt is, a ferencvárosi Dibusz Dénes lett, míg a legjobb külföldön futballozó játékosnak válogatottbeli társát, Sallai Rolandot választották.

Baráth Péter (Debrecen) a legjobb 21 éven aluli játékos, Bognár György (Paksi FC) a legjobb edző lett.

A legjobb NB II-es labdarúgónak járó címet az előző szezont a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál töltő Horváth Krisztofer kapta.

Szórja a gólokat
A nyáron a dél-koreai élvonalba szerződő Ádám Martin a jelenlegi idényben 9 mérkőzésen 5 gólt és 2 gólpasszt jegyzett eddig az Ulsan Hyundai csapatában, amellyel bejutott a bajnokság rájátszásába. A Csongrád-Csanád megyei kötődésű támadó a jó teljesítményének köszönhetően ismét bekerült a Nemzetek Ligája mérkőzésekre készülő magyar válogatott keretébe.

Előző sztori

Az autók környezetvédelmi állapotát ellenőrzi Szegeden a kormányhivatal

Következő sztori

Az 1920-as éveket idézték a dorozsmai vállalkozók bálján