Sport

A Barca sztárja szerint a Pick Aréna Európa egyik legjobb kézilabdacsarnoka

A Barca sztárja szerint a Pick Aréna Európa egyik legjobb kézilabdacsarnoka

2022. szeptember 15., csütörtök
A Barca sztárja szerint a Pick Aréna Európa egyik legjobb kézilabdacsarnoka

Mint arról a SzegedMa helyszíni tudósítással beszámolt, a Pick Szeged házigazdaként 35-28-ra kikapott a címvédő Barcelonától a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, szerdán. A találkozót követően Thiagus Petrus, a katalánok balátlövője értékelte a mérkőzést lapunknak.

Nagyon nehéz mérkőzés volt, különösen az elején! 6-7 gólos hátrányba kerültünk, de nem engedtük, hogy elmenjen a meccs. Lépésről-lépésre haladtunk és visszajöttünk a mérkőzésbe. A második félidőben Emil többször is nagyot védett, így 2-3 gyors gólt szereztünk és újból nyitottá tettük a játékot, amit végül a saját magunk javára fordítottunk. Az elején nagyon nehéz volt megőrizni azt a formát, amit tavaly képviseltünk – összegezte a meccset a korábban Szegeden kézilabdázó Thiagus Petrus.

A brazil válogatott játékos a Pick Aréna hangulatát dicsérte.

Nem gondoltam volna, hogy ugyanaz az őrült a hangulat uralkodik majd, mint a régi csarnokban, pedig így történt. Maga az atmoszféra nagyon hasonlít a régire: játék közben szinte nem hallasz semmit a szurkolóktól.

Nagyon jó érzés itt játszani, ez az egyik legjobb kézilabda aréna Európában!

osztotta meg véleményét.

A Pick Szeged jövő csütörtökön a francia HBC Nantes otthonában folytatja a BL csoportkörét.

Kiemelt kép: Pickhandball

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.