Krimi

Több szegedi benzin kúton is fizetés nélkül tankolt egy szerb férfi

Több szegedi benzin kúton is fizetés nélkül tankolt egy szerb férfi

2022. augusztus 31., szerda
Több szegedi benzin kúton is fizetés nélkül tankolt egy szerb férfi

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a külföldi férfinak, aki augusztusban több szegedi benzinkútról is fizetés nélkül távozott, valamint rendszámokat is lopott – közölte Saághy Flóra, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

A megalapozott gyanú szerint a hétfőn elfogott gyanúsított augusztusban nyolc alkalommal úgy tankolt meg három különböző gépjárművet, hogy fizetés helyett elhajtott. A gyanú szerint továbbá az egyik furgont úgy vezette, hogy arra egy személyautóra kiadott rendszám volt felszerelve, valamint egy Szeged belvárosában parkoló kocsiról is levette annak rendszámtábláit.

A kifizetetlen tankolásokkal a gyanúsított a kutaknak összesen 200.000 forint kárt okozott.

A lopás és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés-elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a terhelt letartóztatásának elrendelését. Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a szerdai ülésén fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.