Több szegedi benzin kúton is fizetés nélkül tankolt egy szerb férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a külföldi férfinak, aki augusztusban több szegedi benzinkútról is fizetés nélkül távozott, valamint rendszámokat is lopott – közölte Saághy Flóra, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

A megalapozott gyanú szerint a hétfőn elfogott gyanúsított augusztusban nyolc alkalommal úgy tankolt meg három különböző gépjárművet, hogy fizetés helyett elhajtott. A gyanú szerint továbbá az egyik furgont úgy vezette, hogy arra egy személyautóra kiadott rendszám volt felszerelve, valamint egy Szeged belvárosában parkoló kocsiról is levette annak rendszámtábláit.

A kifizetetlen tankolásokkal a gyanúsított a kutaknak összesen 200.000 forint kárt okozott.

A lopás és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés-elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a terhelt letartóztatásának elrendelését. Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a szerdai ülésén fog dönteni.

Előző sztori

Magyar modellt vennének át az EU vezetői: árstop és extraprofit-adó jöhet az energiaválság miatt

Következő sztori

Aranyéremmel kezdte az ifi úszó világbajnokságot Pádár Nikolett