Sport

Szerb, francia és török csapatot kapott a Fradi az Európa-ligában

Szerb, francia és török csapatot kapott a Fradi az Európa-ligában

2022. augusztus 26., péntek
Szerb, francia és török csapatot kapott a Fradi az Európa-ligában

A Ferencváros a Crvena zvezdával, az AS Monacóval és a Trabzonsporral került egy csoportba a labdarúgó Európa-liga pénteki sorsolásán.

Mint ismert, a zöld-fehérek sorozatban negyedik alkalommal érdekeltek európai kupasorozat főtábláján: 2019-ben, tavaly és idén az Európa-ligában, 2020-ban a Bajnokok Ligája csoportkörében játszottak.

A kvartettek felét a Puskás Arénában május 31-én sorra kerülő finálé nagykövete, a 97-szeres válogatott Gera Zoltán húzta ki.

A nyolc négycsapatos csoportból az elsők a nyolcaddöntőbe jutnak, míg a második helyezettek a Bajnokok Ligájából érkező nyolc csoportharmadikkal találkoznak majd a 16 közé jutásért, onnantól pedig egyenes kieséses rendszerben folytatódik a sorozat. A nemzetközi kupaszereplés a csoportharmadikok számára sem ér véget, ezek a csapatok ugyanis a Konferencia-liga egyenes kieséses szakaszába kerülnek át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.