Meteor

Megtörténik végre? Zivatar miatt adtak ki figyelmeztetést a megyére

Megtörténik végre? Zivatar miatt adtak ki figyelmeztetést a megyére

2022. augusztus 8., hétfő
Megtörténik végre? Zivatar miatt adtak ki figyelmeztetést a megyére

Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Szeged környékére keddre a várható esőzések miatt.

Sokadik hírt írjuk már arról a nyáron, hogy zivatar miatt van érvényben figyelmeztetés. A prognózis pedig olyan volt már, hogy bejött korábban, messze nem abban a mennyiségben, amiben a legtöbben szeretnénk. Reméljük, hogy ezúttal más lesz.

Forrás: met.hu

Annál is inkább, mert az Országos Meteorológiai Szolgálat ma reggel még bizonytalan volt azt illetően, hogy hogyan fog alakulni az időjárás a következő napokban. Egyedül abban az egyben lehetünk biztosak, hogy a hőség egy jó darabig nem tér vissza.

Az előrejelzés szerint észak felől csökken a felhőzet, de a napsütést szinte országszerte gomolyfelhők zavarhatják. A záporok, zivatarok egyre inkább a déli és a keleti megyékbe szorulnak vissza, sőt délután a keleti határ mentén újabbak is kialakulhatnak. Az északi, északkeleti szél sokfelé megélénkül, főként az északkeleti és északnyugati megyékben erős széllökések is lehetnek. A csúcshőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű.

(met.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.