Megtörténik végre? Zivatar miatt adtak ki figyelmeztetést a megyére

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Szeged környékére keddre a várható esőzések miatt.

Sokadik hírt írjuk már arról a nyáron, hogy zivatar miatt van érvényben figyelmeztetés. A prognózis pedig olyan volt már, hogy bejött korábban, messze nem abban a mennyiségben, amiben a legtöbben szeretnénk. Reméljük, hogy ezúttal más lesz.

Forrás: met.hu

Annál is inkább, mert az Országos Meteorológiai Szolgálat ma reggel még bizonytalan volt azt illetően, hogy hogyan fog alakulni az időjárás a következő napokban. Egyedül abban az egyben lehetünk biztosak, hogy a hőség egy jó darabig nem tér vissza.

Az előrejelzés szerint észak felől csökken a felhőzet, de a napsütést szinte országszerte gomolyfelhők zavarhatják. A záporok, zivatarok egyre inkább a déli és a keleti megyékbe szorulnak vissza, sőt délután a keleti határ mentén újabbak is kialakulhatnak. Az északi, északkeleti szél sokfelé megélénkül, főként az északkeleti és északnyugati megyékben erős széllökések is lehetnek. A csúcshőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű.

(met.hu)

Előző sztori

Ujhelyi István fiókban tartja a népszavazási kérdését

KÉPGALÉRIA!
Következő sztori

Ez őrület, még csak hasonló sem volt soha Magyarországon!