Sport

Ma este az MTK ellen indítja a bajnokságot a Szeged-Csanád GA

Ma este az MTK ellen indítja a bajnokságot a Szeged-Csanád GA

2022. augusztus 1., hétfő
Ma este az MTK ellen indítja a bajnokságot a Szeged-Csanád GA

Rangadóval kezdi a másodosztályú labdarúgó-bajnokságot a Szeged-Csanád GA. Hétfőn este 8 órától az első forduló záró mérkőzésén az élvonaltól az előző szezonban búcsúzó MTK ellen lépnek pályára idegenben.

–Mindenki tudja, milyen erőt képvisel az MTK. Láttam néhány felkészülési meccsüket, gyorsan és agresszívan játszanak, a saját kapujuk elé szegezik ellenfelüket. A modern futball minden elemét felvonultatják. Nagy kihívás lesz számunkra ez a meccs, de egyúttal kiváló erőmérő is, láthatjuk majd, milyen szinten tartunk. Talán nem a legszerencsésebb az MTK ellen kezdeni, de sportemberként természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el-mondta a csapat vezetőedzője, Alekszandar Sztevanovics.

Több helyen változott a csapat kerete

Az előző bajnokság végén több helyen is változott a szegediek kerete. "Az új játékosok kiválasztásában már a csapat június elején kinevezett vezetőedzője is segített. A cél az volt, hogy olyan játékosok kerüljenek csapatunkhoz, akik minőségi erősítést jelentenek és céljaink elérésében segítenek"-írja a klub hivatalos oldala.



ÉRKEZŐK-TÁVOZÓK

Érkezők: Bíró Bence (MTK), Gera Norbert (Budapest Honvéd), Kovács Gergő (Debreceni VSC), Könczey Márk (FTC II), Micsinai Miklós (Budafok), Pintér Ádám (Debreceni VSC), Sipos Szabolcs (DVSC – kölcsönben), Szakály Dénes (MTK), Szatmári Lóránd (szabadon igazolhatóként – legutóbb Vasas), Szilágyi Zoltán (Vasas), Tóth Bence (Vasas), Tóth Péter (Kozármisleny), Vaits Marcell (NAC Breda U21 – Hollandia), Varga Bence (Kecskemét – kölcsönbe)

Távozók: Bencze Márk (ETO FC), Csoboth Kevin (Mol Fehérvár – kölcsönből vissza), Debreceni Ákos (Paksi FC – kölcsönből vissza), Germán Tamás (visszavonult), Horváth Krisztofer (Torino FC – Olaszország, kölcsönből vissza),  Illés Richárd (Körösladány – legutóbb Tiszafüred, kölcsönben), Kovács Milán (Vasas – kölcsönből vissza, onnan Gyirmót), Murár András (ZTE), Pejovics Danilo (szerb-magyar, Kecskemét), Tóth Gábor (Dunaújváros)

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.