Krimi

Letartóztatásban a szentesi süteménytolvaj

Letartóztatásban a szentesi süteménytolvaj

2022. augusztus 22., hétfő
Letartóztatásban a szentesi süteménytolvaj

A Szentesi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki a múlt héten egy helyi cukrászdába tört be valamint autókat tört fel városszerte – közölte Saághy Flóra, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított az elmúlt kedden, a hajnali órákban betörte egy cukrászda ablakát, majd azon bemászva a pénztárgépfiókból készpénzt valamint süteményeket lopott el. Ezen felül megalapozott a gyanúja annak, hogy a férfi a fenti napon két autót, míg 2022 tavaszán további egy gépjárművet tört fel illetve kutatott át, illetve vitt el azokból különböző értékeket.

A lopás bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárásában a járási ügyészség a bűnismétlés ténye és veszélye miatt indítványozta a többszörösen büntetett előéletű terhelt letartóztatásának elrendelését.

Az ügyészi indítvány alapján a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte. Végzését az ügyészség tudomásul vette, míg az ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.